O planta cumparata iarna trebuie fortata sa hiberneze?

Probabil ca nu. Dar nu sunt sigur.
Este dificil sa stii in ce sezon se crede o planta abia cumparata ca se afla. Este foarte probabil ca planta a crescut in cultura de tesut si si-a petrecut cea mai mare parte din viata sa scurta in borcane de sticla si vase intr-o asezare care arata mai mult a laborator decat a sera. Cine stie daca o asemenea planta se pregateste de hibernare? Ca crescator, cea mai buna abordare a dvs. fata de planta este sa o cresteti cat de bine puteti si sa nu incercati sa o fortati sa hiberneze. Daca planta vrea sa intre in hibernare, va va spune - ca inceta sa mai produca frunze si pur si simplu va sta. In cazul acesta, urmati sfaturi despre hibernare. Pe de alta parte, daca continua sa creasca, bucurati-va de planta indiferent ca afara ninge!
Daca nu veti omora planta prin erori de cultivare, in cele din urma planta se va sincroniza la anotimpuri in mod natural. Nu va ingrijorati prea mult in ceea ce priveste perioada de tranzitie.Evalueaza acest articol

Nov 10

Teodor

Azi mi-am luat o specie superba de sarracenia !!!!! Am pus-o la un geam la care sunt maxim 5 , 6 grade noaptea pt a hiberna !!!! Am facut bine ????

Adauga comentariul tau