De unde pot cumpara Venus flytrap?

Exista trei modalitati de a cumparat Venus flytrap. Una este o modalitate buna, celelalte doua nu sunt modalitati bune.

1. O puteti cumpara de la o pepiniera cunoscuta sau de la o societate a plantelor carnivore din strainatate. (Idee buna!).

2. O puteti cumpara de la pepiniera locala. (Idee proasta!). De multe ori, acestea au de vanzare plante carnivore la promotii sau ca noutati. Nu ar trebui sa le cumparati, pentru ca plantele sunt de obicei stresate si sunt pe cale sa moara. Probabil ca au stat in acel magazin timp de mai multe saptamani sau poate chiar luni, indreptandu-se incet, dar sigur catre moarte. In plus, nu puteti fi sigur ca plantele Venus flytrap ale dvs. aflate la vanzare in magazine nu au fost colectate ilegal din natura, desi sper ca planta dvs. a fost de fapt crescuta din cultura de tesut, seminte sau frunze intr-o sera. Mai bine ramaneti la pepinierele pe care vi le-am recomandat mai sus.

3. Puteti sa mergeti acolo unde cresc si sa le culegeti! (Idee proasta!).Evalueaza acest articol

Jun 07

Tibi

Cumparati-o de unde-o gasiti. La noi in Romania, Dionaea se gaseste in florarii, Real, Metro la preturi intre 16,5-20 RON-preturi acceptabile. Merita sa dati mai mult, numai in cazul in care vreti sa aveti planta imediat si nu ati gasit-o mai ieftin. Probabil articolul de mai sus a fost tradus dupa un text american-Nu vad cum am putea gasi Dionaea colectata ilegal din natura in Romania.

Apr 20

petru

vreau sa imi cumpar o planta carnivora. cine imi spune de unde imi pot lua una?

Jun 11

raducu

de la Mega Image :))

Dec 21

Ady

Eu am cumparat planta ieri de la Metro Berceni (Bucuresti),costa 17 Ron.

Apr 21

Andrei

Am gasit si am cumparat azi in Arad la Brico Store, cu 20 de lei. Pare tanara, toate frunzele sunt verzi, se inchide repede, deci cred ca este destul de sanatoasa.

Aug 26

peschi elena

puteti sa da-ti comanda direct din olanda va dau eu adresa """Gradina Bakker Olanda"""",op 2,cp 41,sect 1 bucuresti

Dec 30

Vlad

Caut o planta carnivora si nu gasesc .. toate plantele carnivore sa apeleze la mine :)))) . Dupa multe cautari eu am gasit o astfel de planta la magazinul Obi din Berceni ( le-am trimis mail la adresa de contact sa ii intreb daca au aceasta planta iar oamenii foarte amabili de acolo mi-au raspuns ca au pe stoc mai multe exemplare ). Planta este destul de micuta dar pare foarte sanatoasa .

Jan 24

Daniel

In Craiova exista aceasta planta pe undeva?

Apr 30

Narcis

caut o planta carnivora dionaea.de unde as putea s-o iau?

May 15

Narcis

eu am gasit planta carnivora dioanea muscipula la floraria magnolia in cluj napoca.este foarte frumoasa si are multi pui

Nov 07

bebe

salut,de unde as putea cumpara o planta? in ce perioada apar la metro ??? ,va rog putin ajutor ,id sashax90 !!

Apr 13

rr

sa nu cumparati de la Gradina Bakker . am luat si sunt foarte dezamagita.

Oct 14

Adela

Eu am cumparat o planta carnivora Dionaea de pe flowertime.ro si am fost foarte multumita, mi-au livrat-o la domiciliu in urmatoarea zi...

Adauga comentariul tau