De ce nu creste bine planta mea Venus flytrap?

Plantele Venus flytrap se pot atrofia sau muri din multe motive. Astfel ca aceasta pare a fi o intrebare cu un raspuns imposibil de dat fara a examina toate detaliile legate de felul in care persoana a cultivat planta. Sa va spun un lucru, totusi - planta dvs. nu moare pentru ca nu o hraniti destul. Plantele flytrap pot trai fara vreo ganganie!
Cred ca in majoritatea cazurilor, cauza principala a mortii plantei Venus flytrap crescute de un horticultor incepator poate fi lumina necorespunzatoare.
Daca oferiti plantelor Venus flytrap lumina de care au nevoie, sunt chiar mici plante rezistente. Daca sunteti zgarcit cu lumina, sunt plante slabite. Cat de multa lumina vor? SOARE DIN PLIN! Soare din plin, stralucitor care va face sa clipiti din cauza transpiratiei suparatoare. Un pervaz luminat slab este prea intunecat pentru ele.

Daca planta dvs. Venus flytrap creste intr-un pervaz stralucitor sau intr-un terarium cu o singura lumina fluorescenta nesemnificativa, sa nu fiti surprinsi daca moarte! Deasupra plantelor mele Venus flytrap am sase becuri fluorescente, cam la 30 cm (12 inci) deasupra plantelor. Politia m-a vizitat pentru ca eram suspectat de cultivare de marijuana. Aceasta este genul de intensitate luminoasa de care au nevoie plantele dvs.!Evalueaza acest articol

Nov 17

sergiu

eu cred ca acaste plante sunt foarte frumoase dar nu credeti ca numele e cam ciudat

Adauga comentariul tau