De ce i-a aparut frunzei plantei mele Venus flytrap un punct negru dupa ce am hranit-o?

Plantele Venus flytrap salbatice pot sa manance cam orice tip de ganganie sau insecta care cade in capcana lor. Adora sa manance. In contrast, plantelor Venus flytrap cultivate deseori le apar puncte negre, moarte pe frunze cand sunt desgustate de mancare. De obicei, acest punct negru se extinde pana cand intreaga frunza se innegreste si cade. Nu e corect.
Plantele salbatice nu sunt atat de inclinate spre aceasta boala deoarece aproape intotdeauna sunt un pic mai sanatoase si mai viguroase decat plantele cultivate. Daca nu ma credeti, si credeti ca plantele dvs. sunt la fel de sanatoase ca si cele din salbaticie, mergeti sa vedeti plantele Venus flytrap de pe coasta Carolinei de Nord. Uitati-va cat de dure par aceste mici creature. Apoi reveniti si recunoasteti ca am dreptate.
Dar sa revenim la planta dvs. cultivata. Uneori procesul complicat de digerare a hranei este prea mult pentru plantele Venus flytrap crescute in casa. Este nevoie de multa energie si planta trebuie sa fie sanatoasa pentru a o face in mod corect. Daca planta dvs. nu primeste multa lumina, va fi mai inclinata spre innegrirea frunzelor. Li se intampla destul de frecvent plantelor mele cultivate si eu sunt destul de bun in a le creste!

Aceasta intrebare este strans legata de urmatoarele doua Intrebari Frecvente. Cititi-le cand o terminati pe aceasta.Evalueaza acest articol

Nu exista comentarii.

Adauga comentariul tau