Cat de des trebuie sa imi hranesc planta Venus flytrap?

Acest lucru depinde de planta. Puteti pune o ganganie in fiecare frunza deschisa a plantei. O data ce o capcana captureaza o ganganie, aceasta are nevoie de aproape o saptamana sa o digere. Apoi se va redeschide si va fi pregatita pentru o noua ganganie. Aceasta inseamna ca daca aveti o planta mare cu vreo 7 capcane, in medie, o capcana se va deschide pe zi, pregatita pentru a se hrani. Asta necesita mult munca.

Pe de alta parte, nu este nevoie sa hraniti o capcana imediat doar pentru ca aceasta se deschide. Capcanele pot sta saptamani intregi fara sa primeasca hrana. Am crescut plante fara sa le hranesc mai bine de un an. Cresc foarte bine, doar ca mai incet.

De obicei imi hranesc plantele de circa patru ori in fiecare an. Fiecare planta primeste cam 3 ganganii la fiecare masa. 12 ganganii pentru fiecare planta nu pare a fi mult, dar am aproape 30 de plante in terarium-urile mele, ceea ce inseamna 360 de ganganii. Si mult timp petrecut citandu-l pe Poe in sufrageria mea, cand as putea sa necajesc pisica vecinului.Evalueaza acest articol

May 04

laura

nu necaji pisica... :-)))) sunt bune râmele ? din alea mici ,subtiri tàiate in bucati mai mici ?

Adauga comentariul tau