Ar trebui sa tai frunzele moarte sau aflate pe moarte?

Fie din cauza putreziciunii cauzate de indigestie sau de imbatranire pur si simplu, in cele din urma fiecare frunza a plantei dvs. va muri. Nu va ingrijorati - frunza innegrita nu isi va imprastia moartea in restul plantei.
Ce ar trebui astfel sa faceti cand frunza moare? Fie puteti sa lasati frunza moarta pe planta fie o puteti taia. In sine este o problema de estetica personala mai mult decat orice altceva. Lasata in pace, frunzele moarte se descompun incet in mod natural.
Uneori, da uneori, se formeaza mucegai pe aceste frunze si se imprastie in restul plantei, imbolnavindu-o sau omorand-o, dar acest lucru se intampla doar cand planta deja moare din alte motive (precum practici de horticultura gresite). In acest caz, mucegaiul doar accelereaza procesul. Cresteti-va planta mai bine data viitoare.

Cand taiati frunzele partial moarte ale unei plante Venus flytrap, indepartati numai partile moarte - nu taiati in tesutul viu si verde. Daca deveniti talentat in a creste plante carnivore si veti acumula multe plante, probabil veti indeparta frunze moarte la sfarsitul fiecarui sezon sau inainte de a va arata colectia unor potentiali parteneri. La sfarsitul sezonului de crestere, intreaga frunza este moarta si usor de indepartat. Daca aceasta este o curatenie inainte de o intalnire, nu am nici un sfat pentru dvs. de vreme ce istoria si succesul meu in ceea ce priveste intalnirile au fost sumbre. Am avut noroc cu sotia mea. Cartea de invatat hipnoza acasa a ajutat.Evalueaza acest articol

Nu exista comentarii.

Adauga comentariul tau